WHITE CLOUD blouse with gold logo

1.390 МКД

Бела женска кошула со златно лого. Кошулата има декоративна јака и манжетни.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)