BLACK WARMUPS WITH PINK LOGO

1.680 МКД 2.100 МКД

Сет женски тренерки во црна боја, со розово лого.

Категорија: BLACK FRIDAY Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Боја

Опис

Сет женски тренерки во црна боја. Состав на материјал:100% Полиестер.

Долниот дел од тренерките е изработен со ластик околу половината и ластици на ногавиците, додека горниот дел е изработен со капа.