BLUE CLOUD blouse with pink logo

1.390 МКД

Светло сина кошула , со розово лого. Кошулата има декоративна јака и манжетни.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)