BLACK WARMUPS WITH GOLD LOGO

1.560 МКД 1.950 МКД

Сет женски тренерки во црна боја, со златно лого .

Категорија: WARMUPS Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Боја

Опис

Сет женски тренерки во црна боја. Состав на материјал:100% Полиестер.

Долниот дел од тренерките е изработен со ластик околу половината и ластици на ногавиците, додека горниот дел е изработен со капа.