NAVY BLUE WARMUPS

1.960 МКД 2.450 МКД

Сет женски тренерки во темно сина боја.

Категорија: WARMUPS Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Боја

Опис

Сет женски тренерки во темно сина боја. Состав на материјал:100% Полиестер.

Долниот дел од тренерките е изработен со ластик околу половината и ластици на ногавиците, додека горниот дел е изработен со капа.