REVELATION YELLOW SET

2.800 МКД

Сет женски тренерки.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Горната тренерка е изработена во три бои: жолта,бела и розова. 

Состав на материјал:100% памук.