ЖЕНСКА ПОЛО БЛУЗА СО КРАТОК РАКАВ СО ЗЛАТНО ЛОГО

1.090 МКД

Женска поло блуза со краток ракав, изработена со златно лого.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женска поло блуза со краток  ракав, на закопчување. Изработена е со златно лого. Состав на материјал 50% ПОЛИЕСТЕР И 50% ПАМУК.