БЕЛА КОШУЛА

825 МКД 1.650 МКД

Бела кошула со уникатно изработени ракави.

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Боја

Опис

Бела кошула со уникатно изработени ракави, изработена од 100% памук.