LIME GREEN POLO SET

1.050 МКД 2.100 МКД

Поло сет во светло зелена боја.

Категорија: ПОЛО СЕТОВИ НА ТРЕНРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Боја

Опис

Поло сет во светло зелена  боја. Долниот дел е изработен со ластик околу половината и ластици на ногавиците, додека горниот дел е со краток ракав, на закопчување со јаки. Состав на материјал: 50% Полиестер и 50% Памук.