NAVY BLUE SHIRT

1.300 МКД

Женска кошула во темно сина боја, со златни копчиња.

Категорија: BLACK FRIDAY Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Боја

Опис

Женска кошула во темно сина боја, со златни копчиња и златно лого. Изработена е од 100% памук.