BLUE LINEN BLOUSE

645 МКД 1.290 МКД

Ленена кошула во светло сина боја.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Ленена кошула во сина боја. Изработена е на закопчување,од 100% лен.