TWO AM SET Sold Out!

2.740 МКД

Сет женски тренерки во кремова боја.

Категорија: СЕТОВИ НА ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Сет женски тренерки во кремова  боја. Горната тренерка е изрботена на закопчување.  Долните тренерки се изработени со ластик околу половината и ластици на ногавиците. Изработени се од:65% памук и 35% полиестер.