SEVEN PM SET

2.750 МКД

Сет женски тренерки во маслинеста боја.

Категорија: СЕТОВИ НА ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Сет женски тренерки во маслинеста боја. Горната тренерка е изработена со капа и уникатни  декоративни траки на џебовите. Долните тренерки се изработени со ласик околу половината и ластици на ногавиците. Изработени се од : 65%памук и 35% полиестер.