FIVE PM SET

2.600 МКД

Сет женски тренерки во темно зелена боја.

Категорија: СЕТОВИ НА ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Сет женски тренерки во темно зелена боја. Горната тренерка е изрботена со капа. Долните тренерки се изработени со ластик околу половината и ластици на ногавиците. Изработени се од:100% памук.