THREE PM HOODIE

1.400 МКД

Горна женска тренерка во зелена боја.

Категорија: ГОРНИ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Горна женска тренерка во темно зелена боја. Изработена е од: 100% памук.