SUNDAY

2.280 МКД 2.850 МКД

Капутот е изработен од: 40% волна, 40% мохер и 20% полиестер.

Категорија: КАПУТИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Капутот е изработен од: 40% волна, 40% мохер и 20% полиестер.