ЖЕНСКА БЕЛА БЛУЗА

950 МКД

Женска блуза во бела боја.

Категорија: ЖЕНСКИ МАИЦИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женска бела блуза со краток ракав, со врзување на предниот дел.