Dark Blue WARMUPS

2.400 МКД

Сет женски тренерки во темно сина боја.

Категорија: BLACK FRIDAY Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Сет женски тренерки во темно сина боја. Состав на материјал : 100% Полиестер. 


Долниот дел од тренерките е изработен со ластик околу половината и ластици на ногавиците,додека горниот дел е изработен со капа.