SIX AM BOYS SET

1.500 МКД

Сет машки детски тренерки во жолта боја.

Категорија: HIS LINE Бренд: Herline
Големина (Детски тренерки)

Опис

Сет машки детски тренерки во жолта боја. Тренерките се изработени од : 100%памук. Горната тренерка е изработена на закопчување. Тренерката има капа. Долните тренерки се изработени со ластик околу половината со врвки и ластици на ногавиците.