TWO PM SET

2.600 МКД

Сет женски тренерки во темно сина боја.

Категорија: СЕТОВИ НА ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Сет женски тренерки во темно сина боја. Горната тренерка е изработена со капа. Долните тренерки се изработени со ластик околу половината и ластици на ногавиците. Изработени се од : 65%памук и 35% полиестер.