TWO PM HOODIE

1.410 МКД

Горна женска тренерка во темно сина боја.

Категорија: ГОРНИ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Горна женска тренерка во темно сина боја. Изработени се од: 65% памук и 35% полиестер.