TWO PM TRACK PANTS

1.190 МКД

Долни женски тренерки во темно сина боја.

Категорија: ДОЛНИ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Опис

Долни женски тренерки во темно сина боја.  Изработени се со ластик околу половината и латици на ногавиците.