ROSA SHORT SLEEVE HOODIE Sold Out!

1.090 МКД

Женски дуксер со краток ракав, во розова боја.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женски дуксер со краток ракав, во розова боја.

Дуксерот има капа.


Состав на материјал:70% памук и 30% полиестер.