BLU SCURO SHORT SLEEVE HOODIE

1.090 МКД

Женски дуксер со краток ракав во темно сина боја.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Дуксер со краток ракав во темно сина боја.


Состав на материјал:100%памук.