NERO SHORT SLEEVE HOODIE WITH DECORATIVE TAPE Sold Out!

1.190 МКД

Дуксер со краток ракав во црна боја, со декоративни траки.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Дуксер со краток ракав во црна боја, со декоративни траки.


Состав на материјал:70% памук и 30% полиестер.