BLU ORGANIC SHORT SET WITH DECORATIVE TAPE

2.040 МКД

Женски краток сет во светло сина боја.

Категорија: КРАТКИ СЕТОВИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Женски краток сет во светло сина боја.


Горниот дел е изработен со краток ракав и капа.


Состав на материјал:100% органски памук.