BLU SCURO SHORT SET

1.840 МКД

Женски краток сет во темно сина боја.

Категорија: КРАТКИ СЕТОВИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Женски краток сет во темно сина боја.


Горниот дел е изработен со краток ракав и капа.


Состав на материјал:100%памук.