BLU SCURO SHORT SET WITH DECORATIVE TAPE

2.040 МКД

Женски краток сет во темно сина боја ,со декоративни траки.

Категорија: КРАТКИ СЕТОВИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Женски краток сет во темно сина боја.


Горниот дел е изработен со краток ракав и капа.


Состав на материјал:100% памук.