NERO SHORT SET

1.840 МКД

Женски краток сет во цена боја.

Категорија: КРАТКИ СЕТОВИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Женски краток сет во црна боја.


Горниот дел е изработен со краток ракав и капа.


Состав на материјал:70% памук и 30% полиестер