SAND LINEN BLOUSE Sold Out!

1.290 МКД

Лененa кошула во песочно бела боја.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Ленена кошула во песочно бела боја, изработена на закопчување.

Состав на материјал:100% лен.