Orange-Pink linen set

2.580 МКД

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Женски сет со кошула и бермуди. Состав на материјал: 58% вискоза и 42% лен.