BLUE LINES LINEN BLOUSE Sold Out!

1.290 МКД

Женска кошула со линии.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 100% лен.