LINEN BLOUSE PINK Sold Out!

1.290 МКД

Ленена розова кошула со карнери на ракавите.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 100% лен.