LINEN PINK SET

2.380 МКД

Ленен сет во розова боја со карнери на ракавите и бермудите.

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 100% лен.