SET VERDE CHIARO

2.600 МКД

Сет женски тренерки во светло зелена боја.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал :70% памук и 30% полиестер.