Black two piece basic Sold Out!

1.600 МКД

Категорија: ДВОДЕЛНИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Дводелен костим за капење, изработен од високо квалитетен материјал.Со состав 80% полиестер и 20% еластан.