GREEN COLOR BLOCK

1.650 МКД

Дводелен костим за капење.

Категорија: ДВОДЕЛНИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Дводелен костим за капење, изработен од високо квалитетен материјал.Со состав 80% полиестер и 20% еластан.