Black set with gold logo

2.150 МКД

Состав на материјал:100% памук.

Категорија: Co- ord sets Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Состав на материјал: 60% памук и 40% полиестер.