TRANSFORMATION LIGHT GREEN SET

3.490 МКД

Сет женски тренерки во светло зелена боја.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Сет женски тренерки во светло зелена  боја. Горниот дел е со закопчување.

Ракавите се прикачени со дрикер, со опција за трансформација од долг во краток ракав. 

Долните тренерки се тесен модел, имаат врвка и рендер.

Состав на материјал: 95% памук и 5% еластан.