TRANSFORMATION LIGHT GREEN DRESS

2.250 МКД

Дуксер-фустан во светло зелена боја, со опција за трансформација на ракав од долг во краток.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Опис

Дуксер-фустан во светло зелена боја. Ракавите се прикачени со дрикер, со опција за трансформација од долг во краток ракав.

Состав на материјал: 95% памук и 5% еластан.