CANDY CRUSH OVERSIZED SET

4.150 МКД

Сет женски тренерки во розова боја, со розово лого.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Сет женски тренерки во розова боја, со розово лого. 

Горната тренерка е без капа. 

Долните тренерки имаат ластик околку половината и ластици на ногавиците. 

Состав на материјал: 100% памук.