MATCHA LATTE track pants

1.850 МКД

Долни женски тренерки во светло зелена боја, со зелено лого .

Категорија: ДОЛНИ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Опис

Долни женски тренерки во светло зелена боја, со зелено лого . 

Состав на материјал: 100% памук.