LIMONCELLO track pants

1.850 МКД

Долни женски тренерки во валкано бела боја.

Категорија: ДОЛНИ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Опис

Долни женски тренерки во валкано бела боја. 

Состав на материјал: 100% памук.