LIMONCELLO OVERSIZED SET

3.320 МКД 4.150 МКД

Сет женски тренерки во валкано бела боја.

Категорија: OUTLET Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Сет женски тренерки во влакано бела боја. 

Состав на материјал: 100% памук.