DEEP IRIS CARGO JOGGER SET

4.180 МКД

Сет женски тренерки во темно сина боја.

Категорија: СЕТ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Сет женски карго тренерки во темно сина  боја.

Горната тренерка е изработена со џебови на ракавите, без капа.

Долните тренерки се изработени со џебови од страна и ластик на ногавиците.

Состав на материјал: 68% вискоза, 28% полиестер и 4% еластан.