PURE LOTUS CARGO STRAIGHT TROUSERS SET

4.180 МКД

Сет женски карго тренерки во бела боја.

Категорија: СЕТ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Сет женски карго тренерки во бела боја.

Горната тренерка е изработена со џебови на ракавите, без капа.

Долните тренерки се изработени со џебови од страна и шлиц.