DEEP IRIS CARGO STRAIGHT TROUSERS SET WITH T- SHIRT

3.400 МКД

Категорија: СЕТ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Сет женски карго тренерки во темно сина боја.

Женска маица во темно сина боја.

Долните тренерки се изработени со џебови од страна и шлиц.

Состав на материјал: 68% вискоза, 28% полиестер и 4% еластан.