VOYAGE SAND one piece

1.880 МКД 2.350 МКД

Категорија: ЕДНОДЕЛНИ Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Боја

Опис

Едноделен костим за капење, изработен со тенки врвки.

Состав на материјал: 80% полиестер и 20% еластан.

Костимот има потполнки.