VOYAGE EMERALD two piece

1.800 МКД 2.250 МКД

Дводелен костим за капење во зелена боја.

Категорија: ДВОДЕЛНИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Боја

Опис

Дводелен костим за капење, горниот дел од костимот е изработен со потполнки и врвки за врзување.


Долниот дел е изработен со врзување и набор на предниот и задниот дел.


Состав на материјал: 80% полиестер и 20% еластан.


Костимот има потполнки.