VOYAGE SAND two piece

1.720 МКД 2.150 МКД

Дводелен костим за капење во кремова боја.

Категорија: ДВОДЕЛНИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Боја

Опис

Дводелен костим за капење, горниот дел од костимот е изработен со потполнки и врвки за врзување.

Долниот дел е изработен со врзување и набор на предниот и задниот дел.

Состав на материјал: 80% полиестер и 20% еластан.

Костимот има потполнки.